Kontakta mig
Stäng
Vill du att vi ringer upp dig?

Fyll i dina uppgifter nedanför så återkommer vi snarast möjligt!

Vad gäller ditt ärende?

Flytta privat – bohagsflytt

flytta-privat-bohagsflytt-photoshop

Vi flyttar ditt hem med ansvar, omtanke och varsamhet – vi har flyttat Uppsalabornas hem sedan 1983 och följer bestämmelserna i BOHAG 2010. Du bestämmer själv hur mycket hjälp du vill ha av oss, till exempel om du vill ha hjälp med packning och städning eller inte. Välkommen att kontakta oss om bohagsflytt i Uppsala, i Sverige eller till och från utlandet!

Vi hjälper dig med bohagsflytt i Uppsala

Ska du byta bostad och funderar på att anlita en flyttfirma? Då är du varmt välkommen att vända dig till oss på BudCenter i Uppsala! Vi har den rätta kompetensen och erfarenheten för att kunna erbjuda en trygg och smidig bohagsflytt i Uppsala med omnejd. Att flytta till ett nytt hem är ett omvälvande äventyr som på många sätt kan vara påfrestande och tidskrävande. Utöver kartonger, släp och bärvilliga vänner behövs en väl genomtänkt plan och rätt utrustning för tunga gods, vilket ibland kan vara svårt att rodda med på egen hand. Överlåt dina flyttbestyr åt oss på BudCenter så spar du både tid och energi, samtidigt som du kan lita på att dina saker är i trygga händer! Vi arbetar med stor omsorg och varsamhet om såväl våra kunder som om deras ägodelar. Vi vet att en bohagsflytt kan vara en känslomässig händelse som ofta innebär en förändring i livet – hos oss möter du personal som med ett genuint engagemang ser till att din flytt blir en positiv upplevelse. Kontakta oss och berätta hur vi kan stå till tjänst vid din bohagsflytt!

Kostnadsfri besiktning när du flyttar privat

Vi rekommenderar dig en kostnadsfri besiktning i Uppsala innan vi lämnar prisuppgift. Besiktningen och förfrågan är på inget sätt bindande. Tillsammans planerar vi in en riktigt bra lösning för din flytt.

Våra tjänster vid bohagsflytt

En bohagsflytt är så mycket mer än själva transporten och vi erbjuder flera olika flyttlösningar – inget är för stort eller för litet. Förfrågan och besiktningen är heller inte på något sätt bindande. Vilken flytthjälp behöver du?

Exempel på tjänster:

 • Total flyttservice
 • Flyttpaket
 • Packning / uppackning
 • Flyttstädning
 • Flyttkartonger och flyttmaterial
 • Pianoflytt och andra tunga föremål
 • Återvinning
 • Gåvor till välgörenhet
 • Hjälp med dödsbo
 • Magasinering
 • Utrikesflytt

För din säkerhet följer vi bestämmelserna i Bohag 2010.

Total flyttservice

Vi utför allt enligt dina önskemål. Inget är omöjligt!

Flyttpaket

Flyttpaket för dig som vet vad du behöver

Du väljer antal personal, antal fordon och hur många timmar vi ska hjälpa dig. Boka en halvdag, heldag eller flera dagar. Minsta debitering är 4 timmar och räknas från vårt kontor tur och retur.

Vårt billigaste flyttpaket

Du bokar chaufför samt fordon och lastar och lossar själv med hjälp av familj, vänner eller bekanta. Vi utför alltså endast transporten. Din hemförsäkring gäller i detta fall.

Flyttstädning vid bohagsflytt

Flyttstädning sker idag via samarbetspartners som har en lösning på alla dina önskemål.

Utkörning av flyttkartonger

Vi erbjuder utkörning av flyttmaterial och flyttkartonger i Uppsala och Stockholm mot en fast kostnad. Utkörning på andra orter enligt prislista.

Tunghantering

Vi utför alltifrån transport av kassaskåp och pianon till större och tyngre föremål och maskiner.

Dödsbo

Vi hjälper dig med dödsboet. Ska ni dela upp bohaget, skänka till välgörenhet eller slänga på miljöstation så löser vi det.

Återvinning och miljöstation

Vi hjälper dig med transporten till miljöstationen eller återvinningen. Om du så önskar hjälper vi dig med alla moment, inklusive sopsortering.

Välgörenhet

Vi hjälper dig med transporten till Röda korset eller annan välgörenhetsorganisation. Du bestämmer vart det ska skänkas och vi kör dit.

Kontakta oss om bohagsflytt och att flytta privat