Kontakta mig
Stäng
Vill du att vi ringer upp dig?

Fyll i dina uppgifter nedanför så återkommer vi snarast möjligt!

Vad gäller ditt ärende?

OM OSS

BudCenter i Uppsala arbetar för att vara den ledande partnern för bud, flytt och transporttjänster såväl inrikes som till utlandet. Till vår vision hör också att alltid kunna tillhandahålla överlägsen kvalitet, säkerhet och flexibilitet för våra kunder – vår målsättning är inte att vara störst utan att vara bäst. Det strävar vi efter genom att bli kända för vår kompetens och vårt engagemang. Vårt mål är att alltid leva upp till, och gärna överträffa, de förväntningar våra kunder har på våra åtaganden.

Vi är ett vänföretag till Barncancerfonden och skänker 3 procent vid varje flytt och transport. Bli vän med Barncancerfonden du också!
barncancerfonden

Budfirma med mångårig erfarenhet

Vi startade med bud och transport 1983 och är därmed ett av de äldsta och marknadsledande bud- och transportföretagen i Uppsala. På BudCenter har vi kompetens att anpassa våra uppdrag åt dig som kund. Det innebär att vi utför hundratals transporter åt kunder inom alla typer av branscher. Vår målsättning är att alltid tillhandahålla tjänster som tillgodoser de krav våra kunder ställer på oss. Det har vi hittills uppnått med stort kundfokus och höga kvalitets- och säkerhetskrav på våra leveranser.

Flyttjänster sedan 1983

Med över 30 års erfarenhet vet vi vad som krävs för en lyckad flytt. Vi är företaget för dig som ställer krav på trygghet, service och kvalitet. BudCenter erbjuder fullständig flyttservice för såväl privatpersoner som företag och vi utför flyttar både lokalt, inrikes och utrikes från dörr till dörr utan samlastning, vardagar, helger och året om. Vi följer BOHAG 2010, KONTOR 2003 och Utrikes removal.

Våra flyttkunder

BudCenters flyttkunder finns bland privatpersoner, större och mindre företag, stora koncerner samt mäklarbyråer såsom Fastighetsbyrån, Länsförsäkringar, Mäklarhuset, Mäklarringen, Riksmäklaren, Widerlöv & CO, Svensk Fastighetsförmedling, HusmanHagberg med flera.

Våra budkunder

Våra bud- och transportkunder finns bland privatpersoner, större och mindre företag samt organisationer såsom Uppsala universitet, Sveriges radio, TV4, Akademiska sjukhuset mfl.

Vi använder den senaste tekniken

I vår trafikledning används den senaste tekniken. Samtliga fordon positioneras med GPS vilket gör att vi hela tiden har exakt uppgift på var bilarna befinner sig. Varje gång någon av våra enheter lastar eller lossar anger chauffören med en enkel knapptryckning status på uppdraget. Vi kan därför hela tiden följa uppdragen och kontrollera exakt status.

Vår miljöpolicy

För att minska miljöpåverkan verkar vi på BudCenter för att

 • följa tillämpliga miljölagar och andra miljökrav.
 • använda oss av verkstäder och anläggningar för service som uppfyller myndigheternas krav på miljöriktighet.
 • sträva efter högsta möjliga fyllnadsgrad i vår transportledning.
 • arbeta för ständiga förbättringar och förebyggande av föroreningar.
 • utbilda och informera anställda och kunder om företagets miljöarbete.

Företagets tillstånd

 • Organisations nr/F-skattebevis 559219-4426
 • Momsreg nr/VAT-NC SE559219442601
 • Trafiktillstånd nummer: 621-13327-89

Företagets försäkringar

 • Vår transport- och ansvarsförsäkring är en heltecknad försäkring hos Länsförsäkringar.
 • Företaget innehar högsta kreditvärdighet AAA – Riskklass 5 enligt UC.

Medlemskap

Vi är medlemmar i 

 • Svenskt Näringsliv
 • Arbetsgivareförbund
 • TransportGruppen
 • Fora

 

Allmän info om flytt
flyttkonsumenter.se