Kontakta mig
Stäng
Vill du att vi ringer upp dig?

Fyll i dina uppgifter nedanför så återkommer vi snarast möjligt!

Vad gäller ditt ärende?

Flytta kontor – företagsflytt

Flytt Uppsala / Stockholm
Ska din koncern genomföra en företagsflytt, eller är du ensamföretagare som behöver hjälp med att flytta kontor? Vi på BudCenter i Uppsala arbetar med flytt och transport sedan 1983 och följer bestämmelserna i Kontor 2003. Välkommen att kontakta oss om företagsflytt i Uppsala, inrikes eller utrikes!

Företagsflytt i Uppsala

Låt oss på BudCenter i Uppsala vara en hjälpande hand när ditt företag ska flytta till nya lokaler – vi ser till att er företagsflytt blir lyckad! Hos oss får du en flyttfirma som besitter 40 års gedigen erfarenhet och därmed stor kompetens när det kommer till att flytta kontor. Att flytta är en stor bedrift vare sig du ska flytta till en annan stad eller bara runt hörnet. God planering och smart logistik är a och o för en smidig och effektiv flytt. Vi på BudCenter har genom åren hjälpt många företag i olika branscher att flytta – vi vet vad vi gör och kan garantera ett väl utfört arbete från vår sida. Genom lyhördhet och ett helhjärtat engagemang för våra kunder kan vi erbjuda en hög nivå av personlig service och du kan lugnt överlåta allt från planering, packning, flytt och städning till oss. När du anlitar oss för företagsflytt så ser vi till att det blir väl investerade pengar!

Kostnadsfri besiktning vid företagsflytt

Vid kontors- och företagsflytt utför vi vanligen en kostnadsfri besiktning innan vi lämnar prisuppgift på din förfrågan. Förfrågan och besiktningen är inte på något sätt bindande. Tillsammans planerar vi hur arbetet ska genomföras för att det ska bli så liten driftstörning som möjligt för ditt företag. Därefter genomför våra experter själva flytten åt er.

Våra tjänster vid kontorsflytt & företagsflytt

Nedan ser du några av de tjänster du kan boka när du ska flytta kontor. Om du är partnerkund: kom ihåg att uppge vid bokningstillfället vem som rekommenderat oss på BudCenter så får du en särskild partnerrabatt!

Exempel på tjänster:

  • Packning / uppackning
  • Flyttstädning vid företagsflytt
  • Flyttkartonger och flyttmaterial
  • Flytt av tunga föremål
  • Återvinning och gåvor till välgörenhet
  • Magasinering
  • Utrikesflytt

Utkörning av flyttkartonger

Vi erbjuder utkörning av flyttkartonger och annat flyttmaterial i Uppsala och Stockholm mot en fast kostnad. På andra orter kör vi ut enligt prislista.

Tunghantering

Vi utför transport av alltifrån kassaskåp till större och tyngre föremål och maskiner.

Kontakta oss om företagsflytt och att flytta kontor